Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 10 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bomboniera Tatto albastru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11704 lei Lei
Cod produs
BOMBTAT
Out Of stock
Descriere
Bomboniera cu motivul "tatto albastru" este un vas exceptional din ceramica, lucrat si pictat manual cu mare atentie la detalii de catre artizani desavarsiti. Aceasta piesa de arta este prevazuta cu un capac detasabil, care este, de asemenea, meticulos pictat, transformand fiecare bomboniera intr-o opera de arta unica.

Aceasta bomboniera nu este doar un obiect de decor deosebit, care adauga o nota de eleganta si culoare oricarui spatiu, dar este si extrem de practica. Este ideala pentru pastrarea accesoriilor preferate, bijuteriilor sau chiar a dulciurilor fine, fiind in acelasi timp o alegere excelenta pentru un cadou original si plin de personalitate.

Fie ca este folosita in living pentru a adauga un strop de culoare si eleganta sau in dormitor pentru a pastra bijuteriile ordonate, bomboniera tatto este garantata sa atraga priviri si sa fie apreciata de oricine ii recunoaste valoarea artistica si practica. Alegeti sa oferiti un cadou original sau sa va imbogatiti colectia de decoratiuni cu aceasta piesa exceptionala, care va aduce frumusetea artei traditionale in casa dumneavoastra.

Dimensiuni (L x l x h): 21 x 20 x 8 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura