Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ciocan din lemn de maslin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

64 lei Lei
Cod produs
CIO
Out Of stock
Descriere
Una dintre caracteristicile ciocanelor de bucatarie din lemn de maslin, este calitatea si durabilitatea acestora. Fiecare ustensila este lucrata manual, asigurandu-se ca este realizata cu grija si atentie la detalii. Aceasta inseamna ca fiecare ciocan este unic, cu propriile texturi naturale.

Lemnul de maslin este cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa, facand aceste ciocane un plus de lunga durata pentru orice bucatarie. Cu o ingrijire adecvata, ele pot rezista la uzura utilizarii zilnice, facandu-le o investitie utila pentru orice bucatar de casa sau bucatar profesionist.

In privinta ingrijirii si mentinerii acestei piese in cea mai buna forma, recomandarile sunt simple si eficiente:

Evita spalarea in masina de spalat vase.

Unge produsul periodic cu ulei de masline.

Acest lucru face ca ciocanele din lemn de maslin sa fie o alegere sanatoasa pentru bucatarie, deoarece nu necesita tratamente chimice sau alte acoperiri daunatoare.

Lemnul de maslin are proprietati naturale antibacteriene, facandu-l un material ideal pentru ustensilele de bucatarie. Aceste proprietati ajuta la prevenirea cresterii bacteriilor daunatoare pe suprafata ciocanului, reducand riscul contaminarii alimentelor.

Ciocanele de bucatarie din lemn de maslin sunt instrumente versatile si functionale care pot fi folosite pentru o varietate de sarcini in bucatarie. Sunt ideale pentru tocat si aplatizat carnea, zdrobirea usturoiului si a condimentelor si chiar pentru spartul nucilor.
Designul lor ergonomic le fac confortabile de utilizat si usor de manevrat.
Cu o gama larga de utilizari si un design aparte, aceasta ustensila din lemn de maslin realizata manual devine un plus valoros pentru orice bucatarie!

Dimensiune (L): 29 cm
Cap ciocan (L x l): 8 x 5 cm

Fiecare produs este unic, realizat manual, asadar pot exista mici diferente de dimensiuni, forma sau culoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura