Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 10 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tocator din lemn de maslin 35 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13399 lei Lei
Cod produs
PTM35
Out Of stock
Descriere
Cu o mana iscusita si o inima creativa, artizanii de la Tradizan au transformat lemnul de maslin in adevarate opere de arta functionala. Tocatorul din lemn de maslin cu maner de 35 cm este un exemplu viu al maiestriei lor, capturand atentia si fascinatia fiecarui iubitor de frumos si practic. Prin intermediul acestui tocator, se deschide o fereastra spre mestesugurile traditionale si farmecul natural al Tunisiei.

Dimensiunile generoase, 35 x 20 x 2 cm, ofera spatiu suficient pentru a marunti cu grija diverse alimente, de la legume proaspete la fructe suculente. Insa, nu este doar o unelte de bucatarie - este o piesa de arta in sine. Fiecare tocator este unic, realizat cu mana priceputa si cu respect pentru detaliu. In acest fel, este posibil ca mici variatii de dimensiune, forma sau culoare sa se strecoare, dar tocmai aceste particularitati il fac si mai pretios si autentic.

Conceput din lemn natural de maslin, acest tocator aduce cu sine calitatile acestui lemn minunat. Rezistenta sa sporita impotriva bacteriilor si substantelor grase transforma bucataria intr-un mediu sigur si igienic, in timp ce natura sa non-absorbanta impiedica retinerea neplacutelor mirosuri. Fiecare taietura pe acest tocator este ca o calatorie prin timp, atingand traditii seculare si maiestrie transmisa din generatie in generatie.

Lemnul de maslin, in virtutea sa de lemn dur si extrem de rezistent, transforma acest tocator intr-o investitie in durabilitate. Astfel, produsul nu se limiteaza doar la utilitatea sa, ci devine o parte integranta a rutinei tale zilnice in bucatarie, aducand cu el un aer de eleganta naturala. Comparativ cu alte tipuri de lemn, produsele din lemn de maslin sunt menite sa-ti insoteasca fiecare aventura culinara pentru o perioada mult mai indelungata.

Fiecare tocator este insotit de o nuanta subtila de ulei de masline, un final delicat si ecologic al procesului de creatie. In timp ce toata lumea stie ca uleiul de masline este un ingredient pretios in bucatarie, aici este folosit pentru a imbratisa lemnul intr-o imbratisare protectoare si hranitoare. Cuvintele cheie aici sunt autenticitate si naturalete.

Este important sa ai in vedere cateva recomandari pentru a pastra acest tocator intr-o forma optima. Evita spalarea in masina de spalat vase, pentru a-i mentine caracterul inconfundabil. Pentru ca lemnul sa-si pastreze aspectul si textura irezistibile, aplica periodic o picatura de ulei de masline si maseaza usor suprafata. Aceasta nu numai ca va pastra tocatorul in cea mai buna forma, ci si va alimenta relatia ta cu aceasta opera de arta culinara.

Acest Tocator din lemn de maslin cu maner de 35 cm nu este doar un instrument pentru bucatarie, ci o fereastra catre mestesugurile traditionale tunisiene si un tribut adus naturii si maiestriei. Fiecare taietura devine o nota de mandrie pentru artizanii care isi dedica viata pentru a transforma lemnul intr-o simfonie vizuala si practica. Adauga acest tocator in colectia ta si lasa-l sa impartaseasca fiecare moment in bucatarie cu tine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura