Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fructiera / Salatiera din lemn de maslin cu maner

0 stars: 0.00 din 0 pareri

297 lei Lei
Cod produs
FRUM1
Out Of stock
Descriere
Fructiera sau salatiera, creata manual din lemn de maslin, este un exemplu de design deosebit, menit sa aduca o nota de unicitate si caldura fie in living, fie in bucataria ta. Acest obiect de decor nu este doar o piesa estetica remarcabila, ci si o optiune practica pentru servirea fructelor sau a salatelor, integrandu-se perfect in orice ambient casnic.

Realizat din lemn de maslin, cunoscut pentru durabilitatea si rezistenta sa, produsul este finisat cu un strat de ulei de masline, care ii confera nu doar un aspect placut, ci si o protectie suplimentara, fara a recurge la substante chimice. Aceasta finisare naturala accentueaza frumusetea unica a lemnului si asigura o utilizare indelungata a produsului.

Pentru a mentine frumusetea si calitatea fructierei sau salatierei, recomandam evitarea spalarii acesteia in masina de spalat vase. Ingrijirea adecvata include curatarea manuala si aplicarea ocazionala a unui strat subtire de ulei de masline, pentru a pastra aspectul si textura lemnului pe o perioada indelungata.

Fie ca o alegi pentru casa ta sau ca un cadou special pentru cineva drag, aceasta piesa adauga o nota de eleganta si autenticitate oricarui spatiu, fiind un tribut adus frumusetii naturale si mestesugului traditional.

Dimensiuni:

29 x 20 cm

32 x 20 cm

37 x 20 cm

Fiecare produs este unic, realizat manual, asadar pot exista mici diferente de dimensiuni, forma sau culoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura