Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 10 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lavoar pentru baie Sandra cu motive florale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1762 lei Lei
Cod produs
LSMF
Out Of stock
Descriere
Daca sunteti in cautarea unui element de design inovator si rafinat pentru baia dumneavoastra, lavoarul "Sandra" intr-un design multicolor este alegerea perfecta. Cu o estetica uluitoare si realizat cu pricepere manuala, acest lavoar nu doar imbogateste atmosfera baii dumneavoastra, ci adauga si o nota distinctiva si eleganta. Cu dimensiunile sale de 43 x 43 x 13 cm, acesta chiuveta se transforma intr-un punct central al baii dumneavoastra, aducand farmec si stil in fiecare colt al spatiului dumneavoastra personal.

Unul dintre aspectele definitorii ale lavoarului "Sandra" este caracterul sau unic si manual. Fiecare bucatica de ceramica este creata cu atentie si indemanare desavarsita de catre artizani talentati, ceea ce inseamna ca fiecare lavoar este cu adevarat unic in ceea ce priveste dimensiunea, forma si culorile sale. Aceasta adauga o nota de originalitate si autenticitate in baia dumneavoastra, transformand-o intr-un spatiu cu adevarat personal si plin de caracter.

Fiecare pictura de pe lavoarul "Sandra" este realizata cu maiestrie manuala, reflectand pasiunea si priceperea artizanilor. Colectia de culori vibrante si detaliile intricate creeaza o opera de arta functionala, care imbina frumusetea cu utilitatea. Pentru a proteja stralucirea culorilor si a detaliilor, un strat de smalt este aplicat cu grija, asigurandu-se ca aspectul lavoarului ramane la fel de impresionant in fiecare zi.

Chiuveta "Sandra" poate fi montata cu usurinta pe blat sau incastrat, oferindu-va versatilitate in designul baii dumneavoastra. Indiferent daca alegeti sa il integrati intr-un blat existent sau sa o montati intr-un mod nou, acesta chiuveta va adauga o nota de rafinament si lux in spatiul dvs. de baie.

Alegerea lavoarului potrivit pentru baia dumneavoastra este esentiala pentru crearea unei experiente cu adevarat speciale. Lavoarul "Sandra" nu doar indeplineste functia practica de a va permite sa va spalati mainile, ci adauga si o nota de eleganta si frumusete in fiecare detaliu. Fie ca doriti sa transformati o baie obisnuita intr-un sanctuar de relaxare sau sa adaugati un strop de stralucire in designul dvs. existent, lavoarul "Sandra" este alegerea perfecta.

Alegand lavoarul "Sandra," nu doar investiti in calitate si estetica, ci si sprijiniti pasiunea pentru mestesugurile traditionale si pentru produsele de cea mai inalta calitate.

Aceasta, cu verisunea de design multicolor este mult mai mult decat un simplu obiect de uz casnic - este o opera de arta, o expresie a gustului dumneavoastra rafinat si o adaugare eleganta in decorul casei dumneavoastra. Cu o atentie impecabila la detaliu si o calitate superioara a materialelor, acest lavoar va fi o investitie in rafinament si estetica. Alegeti sa adaugati acest lavoar in baia dvs. si transformati fiecare moment petrecut in aceasta oaza de frumusete si bun gust.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura