Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Platou cu maner Linosa din lemn de maslin 26/27 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67 lei Lei
Cod produs
PLIN27
Out Of stock
Descriere
Platoul cu maner Linosa, confectionat din lemn de maslin si avand dimensiunile de aproximativ 26/27 cm, este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa adauge un plus de stil si naturalete momentelor de servire a branzeturilor si a diferitelor preparate culinare. Designul sau unic, imbinat cu eleganta si durabilitatea lemnului de maslin, il face ideal pentru orice decor de acasa sau pentru a fi oferit ca un cadou deosebit.

Realizat pentru a rezista utilizarii zilnice, acest platou este finisat cu ulei de masline, ceea ce ii confera nu doar un aspect bogat si o textura placuta, dar si o protectie naturala impotriva factorilor externi, fara a recurge la substante chimice.

Se recomanda evitarea spalarii acestui produs in masina de spalat vase pentru a-i pastra aspectul si calitatile pentru un timp indelungat. Ingrijirea adecvata include spalarea manuala cu apa si sapun, urmata de aplicarea din cand in cand a unui strat subtire de ulei de masline, pentru a mentine lemnul hidratat si pentru a-i prelungi durabilitatea.

Adoptand platoul Linosa in colectia ta de ustensile de bucatarie, vei beneficia de un accesoriu de servire atat util, cat si estetic placut, care va imbogati fiecare masa cu o nota de autenticitate si eleganta.

Dimensiuni (L x l x h): 26/27 x 11 x 2 cm

Fiecare produs este unic, realizat manual, asadar pot exista mici diferente de dimensiuni, forma sau culoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura