Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Platou Lacrima din lemn de maslin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
PLLAC
Out Of stock
Descriere
Platoul Lacrima, minutios confectionat din lemn de maslin, este piesa ideala pentru a imbogati orice moment culinar, oferind o prezentare deosebita si servirea eleganta a preparatelor tale favorite. Designul sau unic, in forma de lacrima, nu doar ca adauga un strop de originalitate si estetica mesei, dar este si extrem de practic, fiind potrivit pentru o varietate larga de utilizari, de la servirea aperitivelor pana la prezentarea deserturilor.

Lemnul de maslin, din care este realizat acest platou, este apreciat nu doar pentru frumusetea sa naturala, cu nuante calde si modele unice, dar si pentru durabilitatea si rezistenta la uzura zilnica. In plus, tratamentul cu ulei de masline, aplicat fara a recurge la substante chimice, nu doar ca protejeaza lemnul, dar ii si accentueaza caracteristicile, conferindu-i un finisaj lustruit si placut la atingere.

Recomandam evitarea spalarii platoului Lacrima in masina de spalat vase pentru a-i prelungi durata de viata si pentru a pastra aspectul estetic. Ingrijirea adecvata include curatarea manuala si aplicarea ocazionala a unui strat subtire de ulei de masline, ceea ce va ajuta la mentinerea texturii si frumusetii naturale a lemnului.

Fie ca alegi sa iti infrumusetezi propria bucatarie cu acest platou unic sau sa il oferi drept cadou unei persoane dragi, Platoul Lacrima din lemn de maslin este o expresie a elegantei si a aprecierii pentru lucrurile bine facute, adaugand o nota de rafinament oricarui decor.

Dimensiuni: 12 x 7 cm

Fiecare produs este unic, realizat manual, asadar pot exista mici diferente de dimensiuni, forma sau culoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura