Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Platou Vulcano din lemn de maslin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

73 lei Lei
Cod produs
PVUL
Out Of stock
Descriere
Platoul Vulcano meticulos confectionat din lemn de maslin, este piesa ideala pentru a-ti imbogati experienta culinara atat in prezentarea, cat si in servirea preparatelor. Aceasta piesa adauga o nota de distinctie si naturalete oricarui decor de bucatarie sau mesei de servire, fiind un accesoriu deosebit atat pentru utilizarea zilnica, cat si pentru ocaziile speciale.

Practic si cu un design unic, platoul este perfect pentru casa ta, reprezentand, de asemenea, o idee de cadou exceptionala pentru cei dragi care apreciaza calitatea si frumusetea accesoriilor handmade. Realizat pentru a rezista utilizarii cotidiene, este tratat cu ulei de masline, ceea ce ii confera un finisaj natural, fara a fi nevoie de utilizarea substantelor chimice.

Pentru a pastra aspectul vibrant si textura inconfundabila a lemnului de maslin pentru o perioada indelungata, se recomanda evitarea spalarii platoului in masina de spalat vase. Ingrijirea adecvata include ungerea periodica cu putin ulei de masline, aceasta fiind o metoda simpla si eficienta pentru a mentine calitatea si frumusetea naturala a produsului.

Platoul Vulcano din lemn de maslin nu este doar un instrument util, ci si o expresie a elegantei si gustului pentru detaliile autentice, adaugand valoare fiecarei mese la care este prezent.

Dimensiuni (L x l): 28 x 11 cm

Fiecare produs este unic, realizat manual, asadar pot exista mici diferente de dimensiuni, forma sau culoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura