Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 10 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set suport pahare Etna din lemn de maslin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115 lei Lei
Cod produs
SPAHE
Out Of stock
Descriere
Un mod de a-ti proteja masa, este sa utilizezi suportul pentru pahare. Suportul Etna din lemn de maslin, este realizat manual de catre mesteri priceputi, avand detalii si finisaje deosebite.

Suportul din lemn de maslin confera o nota eleganta si naturala incaperii in care este amplasat. Lemnul de maslin, cu nuantele sale calde si textura sa distinctiva, adauga un plus de rafinament si originalitate. Acesta poate fi integrat in diferite stiluri de amenajare interioara, de la rustic la modern, aducand un strop de natura si autenticitate in orice spatiu.

Pe langa aspectul estetic, suportul pentru pahare din lemn de maslin este si durabil. Lemnul de maslin este cunoscut pentru rezistenta sa in timp, astfel ca acest suport va putea fi folosit in familie pe termen lung.

Suportul pentru pahare din lemn de maslin este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aduca in casa un obiect util, cu design inedit si realizat manual. Acesta va imbunatati aspectul si organizarea mesei tale.

Nu numai ca blatul mesei tale va fi protejat de zgarieturi sau pete, ci vei avea si o piesa de decor remarcabila datorita standului in care vin puse cele 6 piese.

Un produs practic cu un design deosebit, ideal pentru casa ta, sau pentru un cadou aparte.

Produs cu un grad mare de rezistenta pentru uzul zilnic, uns cu un strat de ulei de masline, fara substraturi chimice.

Diametru suport: 9 / 10 cm

H: 8 cm

Fiecare produs este unic, realizat manual, asadar pot exista mici diferente de dimensiuni sau de forma.

Recomandare:

Nu este recomandata spalarea produsului in masina de spalat vase.

Pentru pastrarea aspectului si a texturii pentru un timp indelungat, se va unge produsul din cand in cand cu putin ulei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura