Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tocator Master Chef din lemn de maslin 45 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

194 lei Lei
Cod produs
TM45
Out Of stock
Descriere
Tocatorul Master Chef din lemn de maslin, cu o lungime de 45 cm, reprezinta esenta combinatiei dintre functionalitate, durabilitate si eleganta in designul de bucatarie. Creat din lemn de maslin de cea mai buna calitate, acest tocator nu doar ca indeplineste nevoile practice ale prepararii alimentelor, dar si adauga o nota de rafinament oricarui decor.

Lemnul de maslin, apreciat pentru rezistenta sa naturala la bacterii si la absorbtia de lichide, face din acest tocator un aliat de nadejde in mentinerea unei bucatarii igienice. Suprafata sa dura si rezistenta la uzura este ideala pentru taierea si maruntirea tuturor tipurilor de alimente, de la legume fragede la bucati generoase de carne.

Cu dimensiuni generoase, dar totodata manevrabil, tocatorul Master Chef de 45 cm permite o pregatire eficienta a ingredientelor, oferind in acelasi timp suficient spatiu pentru servirea eleganta a aperitivelor sau branzeturilor la ocazii speciale. Finisajul natural, obtinut prin tratamentul cu ulei de masline, nu numai ca protejeaza lemnul, dar si imbogateste textura si desenul unic al fiecarei bucati, evidentiind astfel frumusetea intrinseca a materialului.

Ingrijirea tocatorului Master Chef este simpla, necesitand spalare manuala cu apa calda si sapun pentru a pastra suprafata neteda si higienica. Tratamente periodice cu ulei de masline vor ajuta la mentinerea hidratarii lemnului si vor prelungi durabilitatea acestuia, asigurand ca va ramane o piesa centrala in bucataria ta pentru ani de zile.

Acest tocator nu este doar un instrument util in pregatirea mesei, ci si o expresie a aprecierii pentru materialele naturale, durabilitate si design atemporal. Alege Tocatorul Master Chef din lemn de maslin de 45 cm pentru a adauga o nota de autenticitate si eleganta procesului tau culinar.

Dimensiune: 45 x 20 x 2 cm

Fiecare produs este unic, realizat manual, asadar pot exista mici diferente de dimensiuni, forma sau culoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura