Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tocator Toscana din lemn de maslin 55 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

241 lei Lei
Cod produs
TT55
Out Of stock
Descriere
Tocatorul Toscana, realizat din nobilul lemn de maslin si avand impresionanta lungime de 55 cm, este piesa de rezistenta pentru orice bucatarie, fie ea a unui amator sau profesionist. Acest tocator nu este doar un instrument superior de pregatire culinara, ci si o veritabila opera de arta care aduce farmecul rustic si calitatea inegalabila a lemnului de maslin, direct in inima casei tale.

Lemnul de maslin este renumit pentru durabilitatea si rezistenta sa exceptionala, fiind capabil sa reziste la uzura zilnica fara a compromite integritatea suprafetei de taiere. Proprietatile antibacteriene naturale si rezistenta la absorbtia de lichide si mirosuri fac din acest tocator o alegere igienica si practica pentru orice tip de alimente, de la fructe si legume pana la carnea de preparat.

Designul generos ofera amplitudine pentru manipularea confortabila a ingredientelor, transformand pregatirea meselor intr-o experienta placuta si eficienta. Fie ca il folosesti pentru taierea precisa a ingredientelor sau ca platou de servire pentru branzeturi, mezeluri sau aperitive, tocatorul Toscana este garantat sa impresioneze si sa serveasca drept punct de atractie in orice ocazie.

Finisajul natural, imbogatit cu ulei de masline, nu numai ca protejeaza lemnul, dar accentueaza si frumusetea unica a fibrei de maslin, cu nuantele sale variate si modelul sau complex. Acest tratament ecologic asigura nu doar durabilitatea tocatorului, ci si sustenabilitatea acestuia, respectand mediul inconjurator.

Ingrijirea tocatorului Toscana din lemn de maslin de 55 cm presupune spalare manuala cu apa calda si sapun, evitand expunerea prelungita la umiditate si caldura excesiva. Un tratament periodic cu ulei de masline va mentine tocatorul hidratat si va prelungi durata sa de viata, pastrandu-i aspectul estetic si functionalitatea la niveluri optime.

Investitia in tocatorul Toscana din lemn de maslin de 55 cm reprezinta nu doar o alegere practica pentru bucatarie, ci si o afirmatie de stil si apreciere pentru calitatea autentica si durabilitatea materialelor naturale. Este o piesa care va adauga valoare si caracter oricarui spatiu, incurajand creativitatea si pasiunea pentru arta culinara.

Dimensiune: 55 x 20 x 2 cm

Fiecare produs este unic, realizat manual, asadar pot exista mici diferente de dimensiuni, forma sau culoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura