Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 10 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lingura cu gauri din lemn de maslin 30 | 35 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3299 lei Lei
Cod produs
LG30
Out Of stock
Descriere
Lingura cu gauri din lemn de maslin este o optiune excelenta pentru cei care cauta o ustensila de bucatarie practica, utila, igienica si estetica. Indiferent daca este folosita in timpul gatitului sau pentru servirea mesei, aceasta aduce un plus de rafinament si autenticitate in bucatarie.

Unul dintre principalele avantaje ale folosirii unei linguri din lemn de maslin este proprietatea sa antibacteriana.

Substantele naturale ale lemnul de maslin impiedica dezvoltarea bacteriilor si a microorganismelor, facand-l o optiune igienica in bucatarie.

Pe langa proprietatile sale antibacteriene, lingura este practica si utila: nu zgarie suprafata vaselor si nu transmite miros sau gust alimentelor. O caracteristica importanta a lemnului de maslin, este ca nu retine mirosurile!

Aceasta este usor de manevrat, oferind o prindere confortabila si sigura in timpul utilizarii. Variatiile naturale ale granulatiei lemnului creaza un aspect unic pentru fiecare lingura in parte, adaugand un aspect estetic deosebit in orice bucatarie.

De asemenea, lemnul de maslin este un material rezistent la temperaturi ridicate, ceea ce inseamna ca ustensilele pentru bucatarie din acest tip de lemn, pot fi folosite in timpul gatitului fara sa se deformeze sau sa se deterioreze. Totodata este un material foarte rezistent la uzura zilnica.

Recomandare:

Nu este recomandata spalarea produsului in masina de spalat vase.

Pentru pastrarea aspectului si a texturii pentru un timp indelungat, se va unge produsul din cand in cand cu putin ulei.

Folosirea ustensilelor din lemn de maslin in restaurante, este o alegere ecologica si durabila. Lemnul de maslin este o resursa naturala si regenerabila, iar utilizarea lui pentru vesela restaurantului ajuta la reducerea nevoii de materiale de unica folosinta sau nebiodegradabile, lemnul de maslin fiind un material cu o mare rezistenta pentru uzul zilnic.

In plus, lemnul de maslin are proprietati antibacteriene, ceea ce il face o alegere igienica pentru serviciile alimentare.

Alegand sa folosesti produse din lemn de maslin in restaurantul tau, iti demonstrezi angajamentul fata de sustenabilitate si responsabilitatea fata de mediu, care poate fi un factor important in atragerea clientilor.

Dimensiuni: 30, 35 cm

Fiecare produs este unic, realizat manual, asadar pot exista mici diferente de dimensiuni, culoare sau forma.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura