Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 10 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Polonic din lemn de maslin 35 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12099 lei Lei
Cod produs
PLN35
Out Of stock
Descriere
In universul rafinat al bucatariei, polonicele din lemn de maslin de la Tradizan stralucesc ca adevarate bijuterii functionale. Cu dimensiuni variate de 25, 30 si 35 cm, aceste polonice sunt cele mai bune prietene ale tale in momentele cand servirea supelor sau sosurilor capata o nota de eleganta traditionala si autenticitate. La baza fiecarui polonic se afla o poveste minunata a maiestriei si pasiunii artizanilor de la Tradizan. Realizate cu migala si atentie la detalii, fiecare produs este unic, ca un tablou unicat in lumea bucatariei tale.

Acesta abordare manuala confera fiecarui polonic mici variatii de dimensiune, forma sau culoare, adaugandu-i o nota de autenticitate si autenticitate. Dimensiunile variate - 25, 30 si 35 cm - permit alegerea potrivita pentru fiecare ocazie culinara. Indiferent daca il folosesti pentru a servi o supa cremoasa sau pentru a adauga savoare unui sos delicios, polonicele din lemn de maslin devin rapid esentiale in arsenalul tau culinar. Fiecare alegere este o declaratie de eleganta si autenticitate in bucatarie.

Pe langa estetica lor fermecatoare, aceste polonice sunt semnate de lemnul de maslin, un material cunoscut pentru rezistenta sa remarcabila si frumusetea naturala. Prin alegerea unui polonic din lemn de maslin, faci o alegere in favoarea durabilitatii si calitatii. Lemnul de maslin este un partener de nadejde in fiecare bucatarie, rezistand uzului zilnic si pastrandu-si frumusetea neschimbata pentru o perioada lunga de timp. In plus, polonicele sunt invaluite intr-un strat subtil de ulei de masline, un dar natural al pamantului pentru lemnul pretios. Acest ulei hraneste lemnul si ii confera o stralucire plina de viata, subliniind grandoarea acestui instrument de bucatarie. Fara a adauga substraturi chimice, uleiul de masline se integreaza perfect in conceptul eco-friendly si natural al Tradizan.

Pentru a mentine frumusetea si calitatea polonicului tau din lemn de maslin, iti oferim cateva sfaturi utile: Este recomandat sa eviti spalarea acestuia in masina de spalat vase, pentru a pastra intacti caracteristicile unice ale lemnului.

Ingrijeste-l cu atentie si in mod regulat, aplicand ulei de masline pentru a-l mentine stralucitor si a-i prelungi durabilitatea. Astfel, polonicele din lemn de maslin devin nu doar obiecte de bucatarie, ci adevarate comori ale traditiei si maiestriei.

Prin adaugarea acestor polonice in bucataria ta, transformi servirea mancarurilor intr-un ritual elegant si autentic. Fiecare polonic poarta in el semnatura mintilor creative ale artizanilor si raspandeste caldura si frumusetea naturii in fiecare colt al mesei tale
Trimite mesaj
Din Gura in Gura