Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tradition through art

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos Bekalta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43254 lei Lei
Cod produs
CMAN
Out Of stock
Descriere
Cosul Bekalta, cu capac, confectionat din fibra naturala de palmier, este opera artizanilor priceputi, care isi dedica rabdarea si maiestria pentru a crea fiecare piesa manual. Acest produs reprezinta solutia ideala pentru casa ta, oferindu-ti posibilitatea de a pastra diverse obiecte ascunse privirilor, in timp ce adauga un element de decor exceptional oricarui spatiu.

Versatilitatea cosului il face perfect pentru depozitarea cuverturilor din living, a jucariilor sau a oricaror alte articole care necesita organizare, transformandu-l intr-un accesoriu atat de practic, cat si estetic. Designul sau natural si aerul rustic pot aduce un plus de caldura si autenticitate ambientului tau, imbinandu-se armonios cu diferite stiluri de decor.

Fie ca este plasat intr-un colt al camerei sau alaturi de alte piese din aceeasi colectie, cosul Bekalta se poate asocia usor cu produse complementare, permitandu-ti sa creezi un ansamblu coerent si atragator. Alege sa introduci in casa ta acest cos din fibra de palmier pentru a adauga o nota de eleganta naturala si pentru a beneficia de o solutie de depozitare practica si stilata.

Dimensiuni (L x l): 50 x 38 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura